Over ons

Benieuwd naar het verhaal achter B-e-Bikes? Ontdek hoe en waarom we onze passie voor groene energie en een sportieve levensstijl hebben omgetoverd tot een professionele activiteit.

De Zaakvoerders

Bruno & Isabelle

Bruno heeft altijd een duurzame benadering van de dagelijkse levensstijl gehad. Al meer dan 40 jaar is hij actief als technisch ingenieur en installateur van hernieuwbare energiesystemen. Daarnaast droomde Bruno al sinds zijn kindertijd ervan om zaken te doen met betrekking tot (motor)fietsen. Net voor de lockdown als gevolg van COVID-19, was de tijd rijp om zijn droom te realiseren onder de naam B-e-Bikes.

B-e-Bikes is dealer van Husqvarna, Raymon en Qwic e-bikes, alsook van het Italiaanse e-motorcycle merk Tacita. De winkel en werkplaats zijn gelegen in Oplinter (Tienen) in het centrum van België nabij de taalgrens tussen Vlaanderen en Wallonië. Onze website voor e-motorcycles kan je hier bezoeken.

“Ik heb ik altijd al willen bijdragen aan een betere wereld. Groene mobiliteit zal niet alleen bijdragen aan een schone lucht maar ook aan minder geluidsoverlast en minder stress. Daarnaast heb je op een e-bike de kans om met alle generaties samen te rijden, die prachtige route in de bergen te veroveren of op een vlotte manier op het werk te geraken. Ik ben ook heel blij dat ik dit samen met mijn vrouw Isabelle kan doen, die actief meewerkt in het commercieel en administratief verhaal.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons aanbod en onze promoties.